Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1313g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)26g74kcal2.5g4.7g5g0.1g
Kaali, valkokaali876g185kcal10.5g29.8g1.8g18.4g
Keittojuures, Pirkka700g175kcal7g31.5g2.1g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g350g525kcal71.1g0g28g0g
Siirappi 18g53kcal0g13g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6566g2023kcal182.2g158g73.8g37g
Valittu annoskoko3283g1011kcal91.1g79g36.9g18.5g
Annoskoko puolitettuna1642g506kcal45.6g39.5g18.5g9.3g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139