Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1688g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)34g95kcal3.2g6.1g6.4g0.2g
Kaali, valkokaali1126g238kcal13.5g38.3g2.3g23.6g
Keittojuures, Pirkka901g225kcal9g40.5g2.7g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g450g675kcal91.4g0g36g0g
Siirappi 23g68kcal0g16.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8442g2601kcal234.2g203.2g94.8g47.6g
Valittu annoskoko4221g1301kcal117.1g101.6g47.4g23.8g
Annoskoko puolitettuna2111g650kcal58.6g50.8g23.7g11.9g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139