Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.8g11kcal0.4g0.7g0.7g0g
Kaali, valkokaali125g26kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Keittojuures, Pirkka100g25kcal1g4.5g0.3g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g50g75kcal10.2g0g4g0g
Siirappi 2.5g7.5kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana938g289kcal26.2g22.8g10.6g5.2g
Valittu annoskoko469g144kcal13.1g11.4g5.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna235g72kcal6.6g5.7g2.7g1.3g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139