Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1876g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)38g105kcal3.5g6.8g7.1g0.2g
Kaali, valkokaali1251g264kcal15g42.5g2.5g26.3g
Keittojuures, Pirkka1001g250kcal10g45g3g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g500g750kcal101.6g0g40g0g
Siirappi 25g75kcal0g18.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9380g2890kcal260.2g225.6g105.2g53g
Valittu annoskoko4690g1445kcal130.1g112.8g52.6g26.5g
Annoskoko puolitettuna2345g723kcal65.1g56.4g26.3g13.3g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139