Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2251g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)45g126kcal4.2g8.1g8.6g0.2g
Kaali, valkokaali1501g317kcal18g51g3g31.5g
Keittojuures, Pirkka1201g300kcal12g54g3.6g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g600g901kcal121.9g0g48g0g
Siirappi 30g91kcal0g22.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11256g3468kcal312.2g270.6g126.4g63.4g
Valittu annoskoko5628g1734kcal156.1g135.3g63.2g31.7g
Annoskoko puolitettuna2814g867kcal78.1g67.7g31.6g15.9g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139