Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2626g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)53g147kcal4.9g9.5g10g0.3g
Kaali, valkokaali1751g369kcal21g59.5g3.5g36.8g
Keittojuures, Pirkka1401g350kcal14g63g4.2g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g700g1051kcal142.2g0g56g0g
Siirappi 35g106kcal0g25.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13132g4046kcal364.2g315.8g147.4g74.2g
Valittu annoskoko6566g2023kcal182.1g157.9g73.7g37.1g
Annoskoko puolitettuna3283g1012kcal91.1g79g36.9g18.6g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139