Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)5.6g16kcal0.5g1g1.1g0g
Kaali, valkokaali188g40kcal2.3g6.4g0.4g3.9g
Keittojuures, Pirkka150g38kcal1.5g6.8g0.5g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g75g113kcal15.2g0g6g0g
Siirappi 3.8g11kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1407g434kcal39g34g16g7.8g
Valittu annoskoko704g217kcal19.5g17g8g3.9g
Annoskoko puolitettuna352g108kcal9.8g8.5g4g2g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139