Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3002g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)60g168kcal5.6g10.8g11.4g0.3g
Kaali, valkokaali2001g422kcal24g68g4g42g
Keittojuures, Pirkka1601g400kcal16g72g4.8g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g800g1201kcal162.5g0g64g0g
Siirappi 40g121kcal0g29.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15008g4624kcal416.2g361g168.4g84.6g
Valittu annoskoko7504g2312kcal208.1g180.5g84.2g42.3g
Annoskoko puolitettuna3752g1156kcal104.1g90.3g42.1g21.2g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139