Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3377g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)68g189kcal6.3g12.2g12.8g0.3g
Kaali, valkokaali2251g475kcal27g76.5g4.5g47.3g
Keittojuures, Pirkka1801g450kcal18g81g5.4g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g901g1351kcal182.8g0g72g0g
Siirappi 45g136kcal0g33.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16884g5201kcal468.2g406.2g189.4g95.2g
Valittu annoskoko8442g2601kcal234.1g203.1g94.7g47.6g
Annoskoko puolitettuna4221g1300kcal117.1g101.6g47.4g23.8g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139