Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)7.5g21kcal0.7g1.4g1.4g0g
Kaali, valkokaali250g53kcal3g8.5g0.5g5.3g
Keittojuures, Pirkka200g50kcal2g9g0.6g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g100g150kcal20.3g0g8g0g
Siirappi 5g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1876g578kcal52g45.2g21g10.6g
Valittu annoskoko938g289kcal26g22.6g10.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna469g145kcal13g11.3g5.3g2.7g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139