Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3752g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)75g210kcal7.1g13.5g14.3g0.4g
Kaali, valkokaali2501g528kcal30g85g5g52.5g
Keittojuures, Pirkka2001g500kcal20g90g6g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g1001g1501kcal203.1g0g80g0g
Siirappi 50g151kcal0.1g37.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18760g5780kcal520.6g451.2g210.6g105.8g
Valittu annoskoko9380g2890kcal260.3g225.6g105.3g52.9g
Annoskoko puolitettuna4690g1445kcal130.2g112.8g52.7g26.5g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139