Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen125g32kcal1.1g5.7g0.5g2.5g
Kukkakaali 350g84kcal6.3g7.7g1g8g
Parsakaali brokkoli 344g120kcal15.9g6.7g1g8.6g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g312g375kcal10.6g11.2g31.2g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g31g106kcal6.2g0g9.1g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)38g144kcal10.9g0.7g10.9g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g250g625kcal45g0g50g0g
Voi, 1 tl, 5 g31g228kcal0.3g0.3g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g3428kcal192.6g64.6g257.4g38.2g
Valittu annoskoko1480g1714kcal96.3g32.3g128.7g19.1g
Annoskoko puolitettuna740g857kcal48.2g16.2g64.4g9.6g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977