Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen150g39kcal1.3g6.9g0.6g3g
Kukkakaali 420g101kcal7.6g9.2g1.3g9.7g
Parsakaali brokkoli 412g145kcal19g8g1.2g10.3g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g375g450kcal12.7g13.5g37.5g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g38g127kcal7.5g0g10.9g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)45g173kcal13g0.9g13g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g300g749kcal54g0g59.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g38g274kcal0.4g0.4g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3552g4114kcal231g77.8g308.8g46g
Valittu annoskoko1776g2057kcal115.5g38.9g154.4g23g
Annoskoko puolitettuna888g1029kcal57.8g19.5g77.2g11.5g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977