Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen175g45kcal1.6g8g0.7g3.5g
Kukkakaali 490g118kcal8.9g10.8g1.5g11.3g
Parsakaali brokkoli 481g169kcal22.2g9.4g1.4g12g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g437g525kcal14.9g15.7g43.7g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g44g149kcal8.7g0g12.7g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)53g202kcal15.2g1g15.2g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g350g874kcal62.9g0g69.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g44g319kcal0.4g0.4g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4144g4800kcal269.6g90.6g360.2g53.6g
Valittu annoskoko2072g2400kcal134.8g45.3g180.1g26.8g
Annoskoko puolitettuna1036g1200kcal67.4g22.7g90.1g13.4g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977