Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen200g51kcal1.8g9.2g0.8g4g
Kukkakaali 560g135kcal10.1g12.3g1.7g12.9g
Parsakaali brokkoli 550g193kcal25.4g10.7g1.6g13.7g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g500g600kcal17g18g50g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g50g170kcal10g0g14.5g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)60g231kcal17.4g1.2g17.4g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g400g999kcal71.9g0g79.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4736g5486kcal308.2g103.8g411.8g61.2g
Valittu annoskoko2368g2743kcal154.1g51.9g205.9g30.6g
Annoskoko puolitettuna1184g1371kcal77.1g26g103g15.3g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977