Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen225g58kcal2g10.3g0.9g4.5g
Kukkakaali 630g152kcal11.4g13.8g1.9g14.5g
Parsakaali brokkoli 618g217kcal28.6g12.1g1.9g15.5g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g562g674kcal19.1g20.2g56.2g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g56g191kcal11.2g0g16.3g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)67g260kcal19.6g1.3g19.6g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g450g1124kcal80.9g0g89.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g56g410kcal0.6g0.6g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g6171kcal346.8g116.6g463.4g69g
Valittu annoskoko2664g3086kcal173.4g58.3g231.7g34.5g
Annoskoko puolitettuna1332g1543kcal86.7g29.2g115.9g17.3g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977