Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen25g6.4kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kukkakaali 70g17kcal1.3g1.5g0.2g1.6g
Parsakaali brokkoli 69g24kcal3.2g1.3g0.2g1.7g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g62g75kcal2.1g2.2g6.2g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g6.2g21kcal1.2g0g1.8g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)7.5g29kcal2.2g0.1g2.2g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g50g125kcal9g0g10g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.2g46kcal0.1g0.1g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g686kcal38.6g12.6g51.4g7.6g
Valittu annoskoko296g343kcal19.3g6.3g25.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna148g171kcal9.7g3.2g12.9g1.9g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.1g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977