Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen250g64kcal2.2g11.5g1g5g
Kukkakaali 699g168kcal12.7g15.4g2.1g16.1g
Parsakaali brokkoli 687g241kcal31.7g13.4g2.1g17.2g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g625g749kcal21.2g22.5g62.4g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g62g212kcal12.5g0g18.1g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)75g289kcal21.7g1.5g21.7g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g500g1249kcal89.9g0g99.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g62g456kcal0.6g0.6g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g6857kcal385g129.8g514.6g76.6g
Valittu annoskoko2960g3428kcal192.5g64.9g257.3g38.3g
Annoskoko puolitettuna1480g1714kcal96.3g32.5g128.7g19.2g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977