Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen50g13kcal0.4g2.3g0.2g1g
Kukkakaali 140g34kcal2.5g3.1g0.4g3.2g
Parsakaali brokkoli 137g48kcal6.3g2.7g0.4g3.4g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g125g150kcal4.2g4.5g12.5g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g13g43kcal2.5g0g3.6g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)15g58kcal4.3g0.3g4.3g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g100g250kcal18g0g20g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1184g1372kcal76.6g26g102.8g15.2g
Valittu annoskoko592g686kcal38.3g13g51.4g7.6g
Annoskoko puolitettuna296g343kcal19.2g6.5g25.7g3.8g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977