Karppipizza

Sekoita rahka ja munat sekaisin.

Lisää kuiva-aineet sekaan.

Sekoita ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai kunnes pinta on ruskea.

Ota pois uunista ja laita täytteet päälle.

Paista uunissa vielä noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)500g280kcal42.5g25g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu270g340kcal29.7g0.8g24.3g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%30g75kcal4.2g3.3g1.7g14.7g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit60g240kcal24g9.6g12g9g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu (Reformi), annos 6g10g6kcal0.9g0.6g0g7.3g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi130g111kcal6.2g20.8g0.5g0g
Katkarapu 160g109kcal23.1g0g1.8g0g
Herkkusieni säilyke 160g27kcal3.4g0.3g0.5g3.8g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 300g414kcal56.2g0g21g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g400g1396kcal28g80g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4088g6067kcal438.4g296g341.6g69.8g
Valittu annoskoko2044g3034kcal219.2g148g170.8g34.9g
Annoskoko puolitettuna1022g1517kcal109.6g74g85.4g17.5g
Arvot/100g100g148kcal10.7g7.2g8.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221588