Karppipizza

Sekoita rahka ja munat sekaisin.

Lisää kuiva-aineet sekaan.

Sekoita ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai kunnes pinta on ruskea.

Ota pois uunista ja laita täytteet päälle.

Paista uunissa vielä noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)188g105kcal16g9.4g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu101g128kcal11.2g0.3g9.1g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%11g28kcal1.6g1.2g0.6g5.5g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit23g90kcal9g3.6g4.5g3.4g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu (Reformi), annos 6g3.8g2.3kcal0.3g0.2g0g2.7g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi49g42kcal2.3g7.8g0.2g0g
Katkarapu 60g41kcal8.7g0g0.7g0g
Herkkusieni säilyke 60g10kcal1.3g0.1g0.2g1.4g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 113g156kcal21.1g0g7.9g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g150g525kcal10.5g30.1g40.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g2280kcal164.8g111g128.4g26g
Valittu annoskoko768g1140kcal82.4g55.5g64.2g13g
Annoskoko puolitettuna384g570kcal41.2g27.8g32.1g6.5g
Arvot/100g100g148kcal10.7g7.2g8.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221588