Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g75g263kcal21g1.5g19.5g0g
Pirkka salsadippi medium135g78kcal1.2g17.5g0.4g2g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g150g180kcal4.2g7.7g15g0.6g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)225g56kcal2g9.7g0.9g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi150g39kcal1.8g7.2g0.3g0g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g300g225kcal51g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g1841kcal162.4g87.2g95g5.2g
Valittu annoskoko1044g921kcal81.2g43.6g47.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna522g460kcal40.6g21.8g23.8g1.3g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222155