Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g125g438kcal35g2.5g32.5g0g
Pirkka salsadippi medium225g131kcal2g29.2g0.7g3.4g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g250g300kcal7g12.8g25g1g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)375g94kcal3.4g16.1g1.5g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi250g65kcal3g12g0.5g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g500g375kcal85g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g3069kcal270.8g145.2g158.4g8.8g
Valittu annoskoko1740g1534kcal135.4g72.6g79.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna870g767kcal67.7g36.3g39.6g2.2g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222155