Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g225g788kcal63g4.5g58.5g0g
Pirkka salsadippi medium405g235kcal3.6g52.6g1.2g6.1g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g450g540kcal12.6g23g45g1.8g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)675g169kcal6.1g29g2.7g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi450g117kcal5.4g21.6g0.9g0g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g900g675kcal153g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6264g5524kcal487.4g261.4g285g15.8g
Valittu annoskoko3132g2762kcal243.7g130.7g142.5g7.9g
Annoskoko puolitettuna1566g1381kcal121.9g65.4g71.3g4g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222155