Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g50g175kcal14g1g13g0g
Pirkka salsadippi medium90g52kcal0.8g11.7g0.3g1.3g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g100g120kcal2.8g5.1g10g0.4g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)150g38kcal1.3g6.4g0.6g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi100g26kcal1.2g4.8g0.2g0g
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g200g150kcal34g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g1228kcal108.2g58g63.4g3.4g
Valittu annoskoko696g614kcal54.1g29g31.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna348g307kcal27.1g14.5g15.9g0.9g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222155