Nauhapastaa broilerinjauhelihalla ja kasviksilla

-Keitä vesi ( noin litra)
-Lisää oliiviöljy ja suola
-Lisää tagliatellet veteen ja keitä pakkauksessa olevan ajan mukaan.

-Poimi tagliatellet vedestä pastakauhalla (ÄLÄ kaada vettä pois!!) siivilään ja huuhtase kraanaveden alla.

- Pistä pasta valmiiksi lautasille
- Lisää pastasta säästettyyn keitinveteen kasvikset pakkasesta ja keitä siinä kunnes ovat kypsiä.

- Kaada kasvikset keitin vesineen siivilän läpi ja huuhtase kraanan alla.

-Laita lautasille jossa pasta odottaa
- Paista pastan kiehumista odotellessasi pannulla broilerin jauheliha ruokalusikallisessa rypsiöljyä kivan rapeaksi.

- Mausta broileri miten haluat
- Kaada paistettu broikku lautaselle pastan ja vihannesten kylkeen.

-lisää ketsuppia jos tahdot
-nauti.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Omenao
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle, euroshopper188g651kcal22.6g135.2g2.3g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 48g425kcal0g0g48g0g
Pirkka broilerin paistijauheliha 250 g, annos 250g500g645kcal75g0g45g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka300g207kcal12g33g2.4g9.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 27g239kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2166g4332kcal219.2g336.4g249.4g18.6g
Valittu annoskoko1083g2166kcal109.6g168.2g124.7g9.3g
Annoskoko puolitettuna542g1083kcal54.8g84.1g62.4g4.7g
Arvot/100g100g200kcal10.1g15.5g11.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223021