Nauhapastaa broilerinjauhelihalla ja kasviksilla

-Keitä vesi ( noin litra)
-Lisää oliiviöljy ja suola
-Lisää tagliatellet veteen ja keitä pakkauksessa olevan ajan mukaan.

-Poimi tagliatellet vedestä pastakauhalla (ÄLÄ kaada vettä pois!!) siivilään ja huuhtase kraanaveden alla.

- Pistä pasta valmiiksi lautasille
- Lisää pastasta säästettyyn keitinveteen kasvikset pakkasesta ja keitä siinä kunnes ovat kypsiä.

- Kaada kasvikset keitin vesineen siivilän läpi ja huuhtase kraanan alla.

-Laita lautasille jossa pasta odottaa
- Paista pastan kiehumista odotellessasi pannulla broilerin jauheliha ruokalusikallisessa rypsiöljyä kivan rapeaksi.

- Mausta broileri miten haluat
- Kaada paistettu broikku lautaselle pastan ja vihannesten kylkeen.

-lisää ketsuppia jos tahdot
-nauti.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Omenao
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle, euroshopper376g1302kcal45.2g270.6g4.5g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 96g850kcal0g0g96.1g0g
Pirkka broilerin paistijauheliha 250 g, annos 250g1001g1291kcal150.1g0g90.1g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka601g414kcal24g66.1g4.8g18.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 54g478kcal0g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4336g8671kcal438.6g673.4g499g37.2g
Valittu annoskoko2168g4336kcal219.3g336.7g249.5g18.6g
Annoskoko puolitettuna1084g2168kcal109.7g168.4g124.8g9.3g
Arvot/100g100g200kcal10.1g15.5g11.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223021