Nauhapastaa broilerinjauhelihalla ja kasviksilla

-Keitä vesi ( noin litra)
-Lisää oliiviöljy ja suola
-Lisää tagliatellet veteen ja keitä pakkauksessa olevan ajan mukaan.

-Poimi tagliatellet vedestä pastakauhalla (ÄLÄ kaada vettä pois!!) siivilään ja huuhtase kraanaveden alla.

- Pistä pasta valmiiksi lautasille
- Lisää pastasta säästettyyn keitinveteen kasvikset pakkasesta ja keitä siinä kunnes ovat kypsiä.

- Kaada kasvikset keitin vesineen siivilän läpi ja huuhtase kraanan alla.

-Laita lautasille jossa pasta odottaa
- Paista pastan kiehumista odotellessasi pannulla broilerin jauheliha ruokalusikallisessa rypsiöljyä kivan rapeaksi.

- Mausta broileri miten haluat
- Kaada paistettu broikku lautaselle pastan ja vihannesten kylkeen.

-lisää ketsuppia jos tahdot
-nauti.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Omenao
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle, euroshopper423g1465kcal50.8g304.4g5.1g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 108g956kcal0g0g108.1g0g
Pirkka broilerin paistijauheliha 250 g, annos 250g1126g1453kcal168.9g0g101.3g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka676g466kcal27g74.3g5.4g20.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 61g538kcal0g0g60.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4878g9755kcal493.4g757.4g561.4g41.8g
Valittu annoskoko2439g4877kcal246.7g378.7g280.7g20.9g
Annoskoko puolitettuna1220g2439kcal123.4g189.4g140.4g10.5g
Arvot/100g100g200kcal10.1g15.5g11.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223021