Nauhapastaa broilerinjauhelihalla ja kasviksilla

-Keitä vesi ( noin litra)
-Lisää oliiviöljy ja suola
-Lisää tagliatellet veteen ja keitä pakkauksessa olevan ajan mukaan.

-Poimi tagliatellet vedestä pastakauhalla (ÄLÄ kaada vettä pois!!) siivilään ja huuhtase kraanaveden alla.

- Pistä pasta valmiiksi lautasille
- Lisää pastasta säästettyyn keitinveteen kasvikset pakkasesta ja keitä siinä kunnes ovat kypsiä.

- Kaada kasvikset keitin vesineen siivilän läpi ja huuhtase kraanan alla.

-Laita lautasille jossa pasta odottaa
- Paista pastan kiehumista odotellessasi pannulla broilerin jauheliha ruokalusikallisessa rypsiöljyä kivan rapeaksi.

- Mausta broileri miten haluat
- Kaada paistettu broikku lautaselle pastan ja vihannesten kylkeen.

-lisää ketsuppia jos tahdot
-nauti.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Omenao
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle, euroshopper470g1628kcal56.5g338.2g5.6g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 120g1062kcal0g0g120.1g0g
Pirkka broilerin paistijauheliha 250 g, annos 250g1251g1614kcal187.7g0g112.6g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka751g518kcal30g82.6g6g23.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 68g598kcal0g0g67.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5420g10839kcal548.4g841.6g623.8g46.6g
Valittu annoskoko2710g5419kcal274.2g420.8g311.9g23.3g
Annoskoko puolitettuna1355g2710kcal137.1g210.4g156g11.7g
Arvot/100g100g200kcal10.1g15.5g11.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223021