Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g285g400kcal54.2g0g20g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g285g485kcal57.1g0g28.5g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g7.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi57g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.4g4kcal0.2g0.5g0g0.4g
Persilja 17g4.7kcal0.2g0.2g0g1.4g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)93g129kcal10.3g0.4g9.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka14g126kcal0g0g14.3g0g
Vesi285g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g43g87kcal0.8g18.1g1.2g0.9g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g21g75kcal2.6g15.2g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2420g2673kcal253.4g78.4g148.4g10g
Valittu annoskoko1210g1336kcal126.7g39.2g74.2g5g
Annoskoko puolitettuna605g668kcal63.4g19.6g37.1g2.5g
Arvot/100g100g110kcal10.5g3.2g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235