Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g343g479kcal65.1g0g24g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g343g582kcal68.5g0g34.2g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g8.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi69g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Persilja 21g5.6kcal0.3g0.2g0g1.6g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)111g155kcal12.4g0.4g11.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka17g151kcal0g0g17.1g0g
Vesi343g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g51g104kcal1g21.7g1.4g1.1g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g26g90kcal3.1g18.2g0.5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2904g3207kcal304.4g94g178.2g12g
Valittu annoskoko1452g1604kcal152.2g47g89.1g6g
Annoskoko puolitettuna726g802kcal76.1g23.5g44.6g3g
Arvot/100g100g110kcal10.5g3.2g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235