Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g514g719kcal97.6g0g36g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g514g873kcal102.7g0g51.4g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g13g0kcal0g0g0g0g
Vesi103g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.6g7.2kcal0.3g1g0.1g0.7g
Persilja 31g8.4kcal0.4g0.3g0.1g2.5g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)167g232kcal18.5g0.7g17.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka26g226kcal0g0g25.7g0g
Vesi514g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g77g156kcal1.5g32.5g2.2g1.7g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g39g135kcal4.6g27.4g0.8g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4356g4810kcal455.8g141g268.2g18.4g
Valittu annoskoko2178g2405kcal227.9g70.5g134.1g9.2g
Annoskoko puolitettuna1089g1203kcal114g35.3g67.1g4.6g
Arvot/100g100g110kcal10.5g3.2g6.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235