Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g57g80kcal10.8g0g4g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g57g97kcal11.4g0g5.7g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g1.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 3.4g0.9kcal0g0g0g0.3g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)19g26kcal2.1g0.1g1.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka2.9g25kcal0g0g2.9g0g
Vesi57g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g8.6g17kcal0.2g3.6g0.2g0.2g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g4.3g15kcal0.5g3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana484g534kcal50.6g15.6g29.6g2g
Valittu annoskoko242g267kcal25.3g7.8g14.8g1g
Annoskoko puolitettuna121g134kcal12.7g3.9g7.4g0.5g
Arvot/100g100g110kcal10.5g3.2g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235