Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g571g799kcal108.4g0g40g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g571g970kcal114.2g0g57.1g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g14g0kcal0g0g0g0g
Vesi114g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.9g8kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Persilja 34g9kcal0.5g0.4g0.1g2.7g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)186g258kcal20.6g0.7g19.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka29g251kcal0g0g28.5g0g
Vesi571g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g86g173kcal1.6g36.1g2.4g1.9g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g43g150kcal5.1g30.4g0.9g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4840g5345kcal506.6g156.6g297.6g20.2g
Valittu annoskoko2420g2673kcal253.3g78.3g148.8g10.1g
Annoskoko puolitettuna1210g1336kcal126.7g39.2g74.4g5.1g
Arvot/100g100g110kcal10.5g3.2g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235