Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g114g160kcal21.7g0g8g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g114g194kcal22.8g0g11.4g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g2.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Persilja 6.8g1.9kcal0.1g0.1g0g0.5g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)37g52kcal4.1g0.1g3.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka5.7g50kcal0g0g5.7g0g
Vesi114g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g17g35kcal0.3g7.2g0.5g0.4g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g8.6g30kcal1g6.1g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana968g1069kcal101.2g31.2g59.6g4.2g
Valittu annoskoko484g535kcal50.6g15.6g29.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna242g267kcal25.3g7.8g14.9g1.1g
Arvot/100g100g110kcal10.5g3.2g6.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235