Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g200g280kcal38g0g14g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g200g340kcal40g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g5g0kcal0g0g0g0g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Persilja 12g3.3kcal0.2g0.1g0g1g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)65g90kcal7.2g0.3g6.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka10g88kcal0g0g10g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g30g61kcal0.6g12.7g0.8g0.7g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g15g53kcal1.8g10.7g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1696g1873kcal177.6g55.2g104g7.4g
Valittu annoskoko848g937kcal88.8g27.6g52g3.7g
Annoskoko puolitettuna424g468kcal44.4g13.8g26g1.9g
Arvot/100g100g110kcal10.5g3.3g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235