Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Pirkka luomu tomaattimurska750g225kcal10.5g48.7g3.7g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g135g297kcal31g1.3g18.9g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 150g341kcal21g2.5g27g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Spagetti 105g344kcal10.7g69.7g1.2g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g2838kcal149.8g254.6g142.4g9.4g
Valittu annoskoko1260g1419kcal74.9g127.3g71.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna630g710kcal37.5g63.7g35.6g2.4g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304