Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g80g22kcal1g3.8g0.1g1.4g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Pirkka luomu tomaattimurska1000g300kcal14g65g5g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g180g396kcal41.4g1.8g25.2g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 200g455kcal28g3.4g36g0g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.4kcal0.1g0.6g0g0g
Spagetti 140g458kcal14.3g93g1.5g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3362g3786kcal199.8g339.8g189.8g12.8g
Valittu annoskoko1681g1893kcal99.9g169.9g94.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna841g947kcal50g85g47.5g3.2g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304