Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g100g27kcal1.3g4.8g0.1g1.7g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Pirkka luomu tomaattimurska1249g375kcal17.5g81.2g6.2g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g225g495kcal51.7g2.2g31.5g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 250g568kcal35g4.2g45g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.1g0.8g0g0g
Spagetti 175g573kcal17.8g116.1g1.9g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g4729kcal249.6g424.4g237g16g
Valittu annoskoko2100g2365kcal124.8g212.2g118.5g8g
Annoskoko puolitettuna1050g1182kcal62.4g106.1g59.3g4g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304