Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g120g32kcal1.6g5.8g0.1g2g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Pirkka luomu tomaattimurska1499g450kcal21g97.4g7.5g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g270g594kcal62.1g2.7g37.8g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 300g682kcal42g5.1g54g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Spagetti 210g687kcal21.4g139.4g2.3g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g5675kcal300g509.6g284.6g19g
Valittu annoskoko2520g2838kcal150g254.8g142.3g9.5g
Annoskoko puolitettuna1260g1419kcal75g127.4g71.2g4.8g
Arvot/100g100g113kcal6g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304