Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 47g418kcal0g0g47.2g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g140g38kcal1.8g6.7g0.1g2.4g
Valkosipuli 25g27kcal1.9g4g0.1g0.5g
Pirkka luomu tomaattimurska1749g525kcal24.5g113.7g8.7g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g315g693kcal72.4g3.1g44.1g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 350g795kcal49g5.9g63g0g
Sitruunamehu, laimentamaton70g15kcal0.2g1.1g0g0.1g
Spagetti 245g802kcal25g162.6g2.7g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g6621kcal349.6g594.2g331.8g22.4g
Valittu annoskoko2940g3311kcal174.8g297.1g165.9g11.2g
Annoskoko puolitettuna1470g1655kcal87.4g148.6g83g5.6g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304