Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 61g537kcal0g0g60.7g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g180g49kcal2.3g8.6g0.2g3.1g
Valkosipuli 32g34kcal2.5g5.1g0.2g0.7g
Pirkka luomu tomaattimurska2249g675kcal31.5g146.2g11.2g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g405g891kcal93.1g4g56.7g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 450g1022kcal63g7.6g81g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Spagetti 315g1031kcal32.1g209g3.5g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g8513kcal449.6g763.8g427g28.8g
Valittu annoskoko3780g4256kcal224.8g381.9g213.5g14.4g
Annoskoko puolitettuna1890g2128kcal112.4g191g106.8g7.2g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304