Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Pirkka luomu tomaattimurska250g75kcal3.5g16.2g1.2g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g45g99kcal10.3g0.4g6.3g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 50g114kcal7g0.8g9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Spagetti 35g115kcal3.6g23.2g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g946kcal50g84.8g47.2g3.2g
Valittu annoskoko420g473kcal25g42.4g23.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna210g237kcal12.5g21.2g11.8g0.8g
Arvot/100g100g113kcal6g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304