Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 814g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green150g488kcal36.1g73.6g1.5g18g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Rypsiöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Paprikajauhe 2.5g8kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)6.3g6.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 275g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g313g110kcal5g21.6g0.3g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3310g2188kcal156.8g206.4g73.8g50g
Valittu annoskoko1655g1094kcal78.4g103.2g36.9g25g
Annoskoko puolitettuna828g547kcal39.2g51.6g18.5g12.5g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587