Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 977g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green180g586kcal43.3g88.3g1.8g21.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)7.5g7.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Kananmuna, keitetty 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g376g131kcal6g25.9g0.4g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3972g2626kcal188g247.6g88.6g60g
Valittu annoskoko1986g1313kcal94g123.8g44.3g30g
Annoskoko puolitettuna993g657kcal47g61.9g22.2g15g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587