Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1139g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green210g684kcal50.5g103.1g2.1g25.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Rypsiöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Paprikajauhe 3.5g11kcal0.5g0.6g0.5g1.3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)8.8g8.8kcal0.7g1.5g0g0.2g
Kananmuna, keitetty 386g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g438g153kcal7g30.2g0.4g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4634g3064kcal219.4g289g103.2g70g
Valittu annoskoko2317g1532kcal109.7g144.5g51.6g35g
Annoskoko puolitettuna1159g766kcal54.9g72.3g25.8g17.5g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587