Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1300g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green240g780kcal57.6g117.6g2.4g28.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Paprikajauhe 4g13kcal0.6g0.7g0.5g1.5g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)10g10kcal0.7g1.7g0g0.2g
Kananmuna, keitetty 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g500g175kcal8g34.5g0.5g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5288g3496kcal250.2g329.8g117.6g79.8g
Valittu annoskoko2644g1748kcal125.1g164.9g58.8g39.9g
Annoskoko puolitettuna1322g874kcal62.6g82.5g29.4g20g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587