Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1465g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green270g879kcal64.9g132.5g2.7g32.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Paprikajauhe 4.5g15kcal0.7g0.8g0.6g1.7g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)11g11kcal0.8g1.9g0.1g0.2g
Kananmuna, keitetty 496g707kcal62g1.5g50.8g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g563g197kcal9g38.9g0.6g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5958g3939kcal282g371.6g133g90g
Valittu annoskoko2979g1970kcal141g185.8g66.5g45g
Annoskoko puolitettuna1490g985kcal70.5g92.9g33.3g22.5g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587