Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 163g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green30g98kcal7.2g14.7g0.3g3.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Paprikajauhe 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna, keitetty 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g63g22kcal1g4.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana662g438kcal31.4g41.2g14.8g10.2g
Valittu annoskoko331g219kcal15.7g20.6g7.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna166g110kcal7.9g10.3g3.7g2.6g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587