Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1628g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green301g977kcal72.1g147.2g3g36.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.7g1.9g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)13g13kcal0.9g2.1g0.1g0.3g
Kananmuna, keitetty 551g786kcal68.9g1.7g56.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g626g219kcal10g43.2g0.6g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6620g4377kcal313.2g412.8g147.8g100.4g
Valittu annoskoko3310g2188kcal156.6g206.4g73.9g50.2g
Annoskoko puolitettuna1655g1094kcal78.3g103.2g37g25.1g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587